Силен удар по Ани Салич, тя е близо до отчаянието

Известната ТВ водеща се впусна и в „Капките“, но зрителите я попариха

https://goreshto.net/shoubiznes/silen-udar-po-ani-salich-tya-e-blizo-do-otchayanieto/52286 Goreshto.net
Силен удар по Ани Салич, тя е близо до отчаянието

Известната ТВ водеща се впусна и в „Капките“, но зрителите я попариха

Известната ТВ водеща свърши с цялостно крушение като водеща на предаването Като две капки вода. Все пак то се радва на огромен интерес от зрителите, въпреки че сезонът е „мини“ и е с благотворителна насоченост.

Шоуто се радва на голям интерес не толкова заради родните звезди, а заради децата, участващи в него. Младите таланти показаха всичко от себе си, пеейки в дуети с известните певци.

Водещи са Ани Салич, Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро, като явно във всеки екип трябва да има и един дразнител. В случая изглежда, че това е именно Салич.

Хората коментираха, че водещата може и да е добра в представянето на новините, но за този формат не е подходяща. Дори в опитите да бъде забавна, тя още повече пада в очите на зрителите. Дори и нейните колеги водещи също не й разбират чувството за хумор и може би това е причината често да я прекъсват.

Коментиращи споделят, че тя изобщо не се вписа в предаването – и като визия и като водещ. Според зрителя те прекалява и с драматизма, а конкретното искане за даряване е било преляло чашата.

Друг фен на предаването се моли и тя да осъзнае колко нелепо стои там, че не се вписва и да не се бута, където не й е мястото.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.