Силвена Роу: Побяснявам като чуя за "гръцко кисело мляко"! Яжте и фасул, той е храната на дълголетието!

Силвена Роу издаде книга с нашенски рецепти!

https://goreshto.net/shoubiznes/silvena-rou-pobyasnyavam-kato-chuya-za-gracko-kiselo-mlyako-yazhte-i-fasul-toy-e-hranata-na-dalgoletieto/122494 Goreshto.net
Силвена Роу: Побяснявам като чуя за "гръцко кисело мляко"! Яжте и фасул, той е храната на дълголетието!

Силвена Роу издаде книга с нашенски рецепти!

Кулинарката и запален по биохакинг експерт - Силвена Роу даде интервю, в което обясни на зрителите как да се хранят и да живеят, за да бъдат максимално дълго млади и здрави.

Първото, което Силвена препоръчва, е да се храним с нашите си родни храни - предимно и основно. "Да, защото в тях е нашето ДНК, това на дедите ни. Ако вярвате, че сьомгата е много полезна, ами не е. Бъкана е с какви ли не отрови. Полезна е само ако е дива, а тук дива не се продава. Яжте малките риби - една скумрия, херинга, те са полезни", съветва Роу.

И допълни, че едно от най-важните неща за организма ни е Омега-3, но не можем да си я набавим от храненето, затова е задължително да се взима като добавка. "Другите задължителни добавки са витамин С и витамин Д, магнезий също", казва кулинарката.

Силвена споделя още, че месото трябва да бъде по-малко в чинията, в сравнение със зеленчуците и обясни, че примерно фасулът се води храната на дълголетието, не бива да я пропускаме.

"Киселото мляко също. Само като чуя за "гръцко кисело мляко" и подивявам. Какво ти гръцко като бактерията е наша?! Но така е, като навремето сме се пипкали и не сме го патентовали", коментира Силвена Роу.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.