Силвена Роу втрещи: На 56 още не съм в критическата и правя мощен с*кс!

Силвена Роу се хвали с младото си тяло и дух!

https://goreshto.net/shoubiznes/silvena-rou-vtreshti-na-56-oshte-ne-sam-v-kriticheskata-i-pravya-moshten-sks/116062 Goreshto.net
Силвена Роу втрещи: На 56 още не съм в критическата и правя мощен с*кс!

Силвена Роу се хвали с младото си тяло и дух!

Кулинарката Силвена Роу е започнала да се превръща в лайфкоуч по здравословен живот и така модерния напоследък биохакинг, без който тя не може да диша. Знаем, че това е начинът да живееш и да се храниш така, че да намаляваш биологичната възраст на тялото и органите си.

Благодарение на това Роу твърди, че се чувства много по-добре сега, отколкото на 40 години и заяви, че още не е влязла в критическата. Все пак тя е на 56 години, което е едва ли не чудо... Още повече, че менопаузата започва да настъпва все по-рано, дори при жени на 35-36 лазарника.

"Вярвам, че щом аз мога да се чувствам и да изглеждам така на моите години, значи всяка от вас, дами, може. Мъжете, разбира се, също, но основно общувам с жени в мрежата, които ме питат как го постигам. Ами лесно е - добра и полезна храна, никакви консервирани боклуци, движение и спорт активно, както и добри, светли мисли. Добавки също приемам, това е", казва Роу.

И не пропуска да сподели, че заради начина, по който си е "хакнала биото" не само се радва на образа си в огледалото, ами се чувства много енергична и прави мощен с*кс.

Вярно е, че последното разсмя мнозина в мрежата, особено зевзеците, но Силвена не им обръща внимание. Тя твърди, че обожава съпруга си, който я боготворял и връзката им е съдбовна.

2 Коментара

Доктор Ох сърби

преди 7 месеца

Много искам да я опъна.

Коментирай

Доктор Ох сърби

преди 7 месеца

Много искам да я опъна.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.