Симона от Хелс Китчън изкърти: Аз съм ненормална, побъркана съм!

Симона Манолова от Хелс Китчън остави Димитър сам в предаването!

https://goreshto.net/shoubiznes/simona-ot-hels-kitchan-izkarti-az-sam-nenormalna-pobarkana-sam/132686 Goreshto.net
Симона от Хелс Китчън изкърти: Аз съм ненормална, побъркана съм!

Симона Манолова от Хелс Китчън остави Димитър сам в предаването!

Тя се превърна в най-одумваната, но и най-запомняща се участничка в Хелс Китчън, затова и мнозина съжаляват, че шеф Ангелов я отпрати да си ходи у дома. Да, говорим за Симона Манолова, която още с появата си разбуни духовете и доведе до взрив от коментари в нета.

Разбира се, причина за това беше на първо място визията й. Мони Бонбони, както сама се нарича, се появи в ефир с физиономия на... как да кажем... може би изкуствена кукла?! Реално погледнато лицето й е странно - от веждите, които са й нарисувани адски изкуствено, през скулите, та до устата, наблъскана с хиалурон и допълнително подчертана с ярко червено червило.

На фона на бялото й лице и черна коса, тези неща изглеждат странно, но ето, че за всеки влак си има и пътници. Видяхме как Димитър от предаването яко хлътна по нея, а и тя му отвърна. Дали само за участието им, или ще продължат с отношенията си навън, предстои да видим.

И развоят ще е интересен, защото днес Симона призна, че е побъркана и излязла от формата още по-побъркана. "Кухнята на Ада ме направи ненормална, но и аз съм си такава по принцип", разсъждава Мони Бонбони.

Знаем, че навремето тя е имала сериозни проблеми с булимията, които е успяла да преодолее, но вероятно на това се дължи и манията й по промяна на лицето и визията й - на ниско самочувствие и комплекси, кой знае от какво породени.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.