Сипа му добре: Анелия разказа играта на неверния Любо Захаринов навръх рождения си ден! (СНИМКИ)

Анелия показа на Захаринов какво е изпуснал!

https://goreshto.net/shoubiznes/sipa-mu-dobre-aneliya-razkaza-igrata-na-neverniya-lyubo-zaharinov-navrah-rozhdeniya-si-den-snimki/137232 Goreshto.net
Сипа му добре: Анелия разказа играта на неверния Любо Захаринов навръх рождения си ден! (СНИМКИ)

Анелия показа на Захаринов какво е изпуснал!

Раздялата на Анелия и Любомир Захаринов отдавна е тема номер едно за феновете и светските сайтове. А и как да не е, при положение, че този мъж беше единственият, който успя да накара певицата да полудее от любов и публично да се хвали с общото им бъдеще.

За жалост такова няма да има, защото по-младият Любо се оказа лъжец, женкар и предател. И когато и той, и всички останали очакваха, че Анелия ще изпадне в дълбока депресия и ще рухне, тя направи точно обратното - засия. Буквално.

Вчера певицата имаше рожден ден и навърши 42 години. Вместо да се затвори в луксозния си дом и да пие вино, опитвайки се да удави болката по Любчо, тя вдигна голямо градинско парти.

Нещо повече - роклята, която избра да облече, беше досущ като булчинска, което разбира се, е ясен намек към бившия й и това какво е изпуснал. Факт е, че при Анелия сякаш всяка следваща година в календара е по-добра от предишната - тя просто става все по-хубава.

"Анелия показа, че е силна жена, силна психически. И не, тя не се преструва на весела, тя е такава. Успя да прогледне и след три дни сълзи осъзна, че Любчо е пълен нещастник и че съдбата й е направила подарък, като я е отървала от него. Щеше да си хапе Д-то ако се бяха оженили", коментират близки до нея хора.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.