Сипа му на Деян: Радина Кърджилова се обясни в любов на друг мъж! (ВИЖ ТУК - СНИМКИ)

Радина Кърджилова се обясни в любов на най-важния мъж в живота си!

https://goreshto.net/shoubiznes/sipa-mu-na-deyan-radina-kardzhilova-se-obyasni-v-lyubov-na-drug-mazh-vizh-tuk-snimki/142462 Goreshto.net
Сипа му на Деян: Радина Кърджилова се обясни в любов на друг мъж! (ВИЖ ТУК - СНИМКИ)

Радина Кърджилова се обясни в любов на най-важния мъж в живота си!

След цирковете, които Деян Донков разигра и продължава да разиграва публично във връзка с раздялата им - като например да я изхвърли от общата постановка "Любовникът", в която играеха заедно от години, Радина Кърджилова показа, че е нива над него и не се занимава с простотии.

Вчера тя заяви, че не смята да пада на нивото на нещастни и неудовлетворени хора, явно визирайки бившия си, и посъветва всички хора да правят като нея - да не обръщат внимание на токсичните в живота си. А просто да ги разкарат от него.

Днес пък актрисата се показа широко усмихната и щастлива, защото има хубав повод за това. А именно - рожденият ден на най-важният мъж в живота й - със или без Деян. И това е баща й - художникът Христо Кърджилов.

Радина написа публично честитка на татко си като му каза, че го обича и то най! Пожела му здраве и дълги години да е до нея и внуците си, защото той е най-голямата й подкрепа. Сега вероятно Радина има повече време да общува с родителите си, които й помагат в отглеждането на двамата й сина от Донков.

Самият Деян също се грижи за децата си, но понеже, по негови думи, е зает с работа, купонджийски лайф и много и различни жени... по-голямата част от родителското бреме пада върху крехките плещи на Радина. На която всички пожелават по-скоро да си намери истински и готин мъж.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.