Скандал! Азис крещи на своя фенка: Какво ми се правиш на маймуна, ма?! (ВИЖ ТУК)

Азис отново показа завидно самочувствие!

https://goreshto.net/shoubiznes/skandal-azis-kreshti-na-svoya-fenka-kakvo-mi-se-pravish-na-maymuna-ma-vizh-tuk/119111 Goreshto.net
Скандал! Азис крещи на своя фенка: Какво ми се правиш на маймуна, ма?! (ВИЖ ТУК)

Азис отново показа завидно самочувствие!

Завидно (меко казано) самочувствие показа за енти път Азис. И то пред "простосмъртните", разбира се, което ще рече феновете. Защото пред силните на деня, Костинбродския славей едва ли би се изрепчил.

Васко пусна в профила си скрийншот от съобщение на своя почитателка, която го моли да запише видео, с което да поздрави мъжа й за рождения му ден. И пита каква е "ценичката", за да си платят.

В този момент Азис скача като ужилен и буквално прави на пет стотинки въпросната си фенка като после публикува чата им, че да я направи за резил и пред останалите.

"Ценичката, драга, е да спреш да се унижаваш и да ми се правиш на маймуна. Къде се е чуло и видяло, някоя звезда по света да записва видеа и да поздравява тоя и оня, дето хем не ги познава, хем и едва ли някога ще го видят на живо", разпени се певецът. След което добави, че и той е голям фен на Мадона, но не й е писал съобщение да я моли да му пее нещо.

Думите му обаче накараха потребители да се сетят за великана Новак Джокович, пред който нашият Азис е обикновен хамалин и който с радост записа лично видео за баба Веска. Баба Веска, която му била страшна фенка и чиято внучка Боряна решила да пише до Новак с молба.

"Та ти за по-велик от Нолето ли се взе, какво ли?! Кой те знае пък тебе?!", коментират в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.