Скандал: Бони печели Хелс Китчън, зрителите попиляха и нея, и шеф Ангелов!

Шеф Ангелов ще даде победата на Златните на Бони!

https://goreshto.net/shoubiznes/skandal-boni-pecheli-hels-kitchan-zritelite-popilyaha-i-neya-i-shef-angelov/133460 Goreshto.net
Скандал: Бони печели Хелс Китчън, зрителите попиляха и нея, и шеф Ангелов!

Шеф Ангелов ще даде победата на Златните на Бони!

Снощният епизод на Хелс Китчън наистина взриви мрежата, а мнозина се заканиха, че повече няма да пуснат телевизора си на този канал, докато тече форматът.

Причината е изгонването на всеобщата любимка Изи, за сметка на Бони, която остана в отбора на Златните и за която упорито се носи слух, че ще грабне победата на отбора. Потребители награчиха и нея, и шеф Ангелов, който, според тях, лансира ромската певица и нагло я бута напред.

"Бони е завършила ТОХ. А нали уж отборът на Златните беше за участници без опит в готвенето?! Защо тя е вкарана в риалитито като очевидно е учила повече от другите за този занаят?! Бони само вика, обижда, разправя се с останалите и се надува като мисирка. Виктор Ангелов обаче показва такова тенденциозно отношение и така яко я тика напред, че дори е смешно вече. Очевадно е", негодуват хората.

Както знаем, Бонито се опита да се изпокара с почти всички и то успешно. Най-големите й врагове в предаването са Гатьо и Алекс Гърдева, с които си разменят такива просташки обиди, че все едно не ги дават в национален ефир, а се намират на махленска сбирка.

"Тя си знае, че победата й е вързана, затова се дуе като пуйка. Но това предаване само ще загуби зрителите си", гневят се хората в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.