Скандал: Диляна Попова и Асен Блатечки в спор за възпитанието на Борил!

Диляна Попова и Асен Блатечки са на различно мнение!

https://goreshto.net/shoubiznes/skandal-dilyana-popova-i-asen-blatechki-v-spor-za-vazpitanieto-na-boril/125018 Goreshto.net
Скандал: Диляна Попова и Асен Блатечки в спор за възпитанието на Борил!

Диляна Попова и Асен Блатечки са на различно мнение!

Диляна Попова и Асен Блатечки се разделиха отдавна и всеки намери новата си половинка. Двамата са не само щастливи в личен план и влюбени - всеки в своя си човек, но и признават, че самите те се разбират много по-добре помежду си. Останали са приятели и дори най-малкото напрежение отпреди, вече е изчезнало.

Е, не за всичко обаче. Диляна и Асен имат спор за възпитанието на сина си Борил, когото манекенката глези повечко, а Блатечки гледа да държи на къс повод. Истината е, че Борил е с буен нрав и изобщо не обичал да заляга над учебниците, дори не искал да ходи и на училище.

Предпочитал да си играе с приятели и да се забавлява по детски, макар че бил умно и талантливо хлапе. Той е в трети клас на музикалното училище, но има и актьорските заложби на баща си, а и на самата Диляна, която неведнъж се е изявявала в киното.

"Да, буйно дете е и бих искала оценките му да са по-добри, но не го насилвам. Не го карам насила да учи", признаваше самата Диляна преди време. Блатечки пък бил на коренно различно мнение като държи Борил да бъде мъмрен и наказван, ако трябва, но да не се превърне в глезен лигльо.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.