Скандал: Доведената щерка на Орхан Мурад го попиля! (Александра направи страшни разкрития)

https://goreshto.net/shoubiznes/skandal-dovedenata-shterka-na-orhan-murad-go-popilya-aleksandra-napravi-strashni-razkritiya/47409 Goreshto.net
Скандал: Доведената щерка на Орхан Мурад го попиля! (Александра направи страшни разкрития)

Доведената щерка на Орхан Мурад взриви обществеността!

Доведената дъщеря на Орхан Мурад буквално попиля певеца след като той заяви, че бившата му – Шенай Мурад и Сузанита са го ползвали като банкомат и са се възползвали от добрината му с години. Александра, която е дете на Шенай, скочи с дълъг пост в мрежата, в който описа с подробности що за птица е Орхан.

Алекс заяви, че не й е приятно да говори тези неща, но не може да позволи някой да се отнася така с майка й и сестра й. “Вторият ми баща – Орхан говори за зависимостите на майка ми, но защо не обясни какво е довело до тези зависимости?! Защо не каже как и колко време изневеряваше на съпругата си и я доведе до отчаяние?! Защо не каже как, когато тя се разболя, на него не му пукаше. Оставяше ни вкъщи и хукваше да си живее живота”, пише Александра.

Тя разкрива, че лично се е грижела за Сузанита още от малка и отбелязва, че и сестричката й е нямало да стигне до клиника за зависими, ако е имала нормални отношения и нормално детство с Орхан Мурад. От своя страна певецът отрича всичко това и се оплаква, че близките му не са го разбирали, а сега са го зачеркнали от живота си и дори мразели новата му съпруга Камелия Добрева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.