СКАНДАЛ: Ергенката Кристина Пламенова попиля Емо Каменов! (ВИЖ ТУК)

Кристина Пламенова се вбеси на Емо Каменов!

https://goreshto.net/shoubiznes/skandal-ergenkata-kristina-plamenova-popilya-emo-kamenov-vizh-tuk/144318 Goreshto.net
СКАНДАЛ: Ергенката Кристина Пламенова попиля Емо Каменов! (ВИЖ ТУК)

Кристина Пламенова се вбеси на Емо Каменов!

Скандал избухна между ергенката Кристина Пламенова и Емо Каменов, по-известен още като Емо Къртицата. Припомняме, че Кристина беше във втория сезон на "Ергенът", където се опита да впечатли Евгени Генчев. В началото той наистина я хареса и пожела да я изведе на лично среща, която обаче се оказа пълен провал.

Кристина се държа надменно и сухо през цялото време като не спираше с претенциите си. Това буквално отврати пианиста, който я изгони от имението още същата вечер.

И сега тази Кристина скочи на Емо Каменов, заради негово изказване. Къртицата беше коментирал в нета, че много голяма част от жените днес изискват от мъжа да е богат, да е красив, да е мускулест, да е успешен и какво ли още не. А в замяна не могат да предложат нищо друго, освен едни разкрачени крака.

Това явно вбеси Кристина, която му се нахвърли с думите, че жените не търсели пари, а отношение от мъжете и че много мъже са отхвърляни от дамите именно, защото нямат подобаващо отношение към тях.

На кого от двамата вярвате повече в случая - на Кристина или на Емо. Ние ще си замълчим, за да не ви подвеждаме...

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.