Скандал: Гери-Никол се натиска с гаджето на Алекса - бившата на Денис Теофиков! (онази в шок - СНИМКИ)

Гери-Никол забърса гаджето на гримьорката Алекса!

https://goreshto.net/shoubiznes/skandal-geri-nikol-se-natiska-s-gadzheto-na-aleksa-bivshata-na-denis-teofikov-onazi-v-shok-snimki/112055 Goreshto.net
Скандал: Гери-Никол се натиска с гаджето на Алекса - бившата на Денис Теофиков! (онази в шок - СНИМКИ)

Гери-Никол забърса гаджето на гримьорката Алекса!

Страшен скандал избухна, а вероятно предстои и скубане на коси, след като богаташката щерка Гери-Никол отмъкна чуждо гадже. Става дума за кикбоксьора Стоян Копривленски, в чиято любов доскоро се кълнеше гримьорката Алекса Ангелова - бившото гадже на покойния Денис Теофиков.

"Той е само мой, обича ме, а аз го обожавам" - нареждаше превъзбудено Алекса буквално преди дни, докато... каква стана тя, че не вечерЯхме - Стоян се озова в прегръдките на Гери-Никол.

Самата варненка пусна снимки, на които двамата с Копривленски са на концерт на любимката й Бионсе, натискат се и се държат за ръцете. На други кадри пък са избухнали в лиготии, присъщи за Герито - плезят се и се лензят пред обектива.

Ясно е, че между двете тунинговани гърли, Стоян ще предпочете Гери-Никол - не за друго, а предимно заради парите и възможностите, които татето на варненката с охота предоставя.

"Кой ще седи при смарангясаната Алекса, ако може да цоца от Герито?! Не че последната е нещо особено, същият боклук са и двете, ама поне с нея ще му е по-забавно и интересно за известно време, докато не я зареже", коментират в нета.

Припомняме, че по същия начин постъпи и бившият на Гери - Дани Илиев.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.