Скандал: Как и на кого плати Виктория Капитонова за победата си в Хелс Китчън?! (ВИЖ ТУК)

Виктория Капитонова ще е големият победител от Златните!

https://goreshto.net/shoubiznes/skandal-kak-i-na-kogo-plati-viktoriya-kapitonova-za-pobedata-si-v-hels-kitchan-vizh-tuk/110371 Goreshto.net
Скандал: Как и на кого плати Виктория Капитонова за победата си в Хелс Китчън?! (ВИЖ ТУК)

Виктория Капитонова ще е големият победител от Златните!

След броени часове ще гледаме големия финал на Хелс Китчън, където победителят вече е ясен. Станислав Иванов от Перник ще спечели стоте бона от шеф Ангелов и при това съвсем заслужено. Момчето се бори честно, с хъс и с плам, както самият Виктор Ангелов отбеляза снощи и доказа, че е готвач до мозъка на костите си. А и зрителите също го подкрепят.

Не така обаче е положението с другия, макар и служебен победител. Той ще е от отбора на Златните и няма да получи пари, а само овации и златна купа, но и това е нещо - особено за егото. Его, което ще нахрани и задоволи за пореден път рускинята Виктория Капитонова.

Всички видяхме, че Викито не може да се мери с уменията на други от отбора си, но именно тя ще додрапа по финала и победата. Все на нея й се отваряше "късметът" и се справяше уж чудесно пред шеф Ангелов, но де факто беше бутана от други.

Източници от кухнята на медията разкриха, че Капитонова е влязла във формата с това условие - да спечели. А за влизането си и победата си, е платила на продуцентите.

"Сега как е платила - дали с пари, или с нещо друго - разбирайте в натура, всеки може сам да се пита. Истината е обаче, че Виктория е уредена и настина драпаше да победи и тук, както го направи в "Ергенът" миналата година. За нея тези неща са като някаква мания", коментират източниците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.