Скандал: Криско бесен, ядоса се не на шега на Рачков! (ето защо)

Криско и Рачков май няма да "мелят" заедно повече!

https://goreshto.net/shoubiznes/skandal-krisko-besen-yadosa-se-ne-na-shega-na-rachkov-eto-zashto/119268 Goreshto.net
Скандал: Криско бесен, ядоса се не на шега на Рачков! (ето защо)

Криско и Рачков май няма да "мелят" заедно повече!

Високо напрежение се усещаше снощи между Димитър Рачков и Криско. При това искрите далеч не бяха режисирани и това си личеше. Всичко се разигра в предаването на Митето, който отново пресоли манджата и започна да се заяжда с рапъра.

Първо Рачков нарече Криско "охлюв", а онзи му го върна като го определи за "салкъм". Това щеше да мине като сценарий, ако Рачков не продължи да "хапе" за цяло и нещяло Криско, и да го гледа иронично.

В един момент Талев видимо се изнерви и се разгневи, което се прочете в погледа му, но, разбира се, успя да се сдържи и да не се изложи пред камерите. Ясно му личеше обаче, че на драго сърце би разбил физиономията на водещия и би напуснал студиото с шут.

Заедно с Криско при Рачков бяха и няколко наши видни чалгарки като Десислава, Ивана, Мария, Алисия, Емилия и Борис Дали, но към тях Митко не прояви и грам неуважение, напротив - скъса се да ги четка и да им се лигави, което подразни и зрителите.

Каква е причината за това откровено заяждане с Криско, не е ясно, но надали скоро Талев ще се навие да излезе на една сцена с бившия на Мария Игнатова. Зрителите също укориха водещия за тъпото му поведение, което отдавна вече граничи с инфантилност.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.