Скандал!! Луна към Волен Сидеров: Ти що пиеш антифриз, бе?! (той пък я нарече некадърница)

Волен Сидеров и Луна си спретнаха чудно скандалче в нета!

https://goreshto.net/shoubiznes/skandal-luna-kam-volen-siderov-ti-shto-piesh-antifriz-be-toy-pak-ya-nareche-nekadarnica/126503 Goreshto.net
Скандал!! Луна към Волен Сидеров: Ти що пиеш антифриз, бе?! (той пък я нарече некадърница)

Волен Сидеров и Луна си спретнаха чудно скандалче в нета!

Българинът обича сеир и определено няма да остане равнодушен към "милите" слова, които си размениха Волен Сидеров и Луна. Вербалната битка се разигра в интернет като може да се намери и клипчето на скандала, където двамата са се хванали за гушите - почти буквално.

Волен Сидеров нарече Луна пълна некадърница и заяви, че не става нито за певица, нито за политик, но не спира да се бута и на двете поприща. "Ти песни нямаш, некадърна си, а за политиката да не говорим - пълен смях си. Но имаш някакви говежди надежди, защото те тикат някакви ченгета. Всъщност си за затвора, мадам, защото обираш невинни хора - крадеш апартаментите на възрастни хора", атакува я лидерът на Атака.

Луна това и чакаше, за да подивее и директно да отвърне на Волен с въпроси защо е алкохолик и защо пие антифриз. "Кажи бе, кажи на тия хора защо се наливаш с антифриз и защо от години вече българите мизерстват заради алкохолик като теб", кресна Луна.

Тя призова на всенародни протести, за да можело народът да измете от властта "крадци" като Волен Сидеров и да дойдат на тяхно място достойни и знаещи с какво се захващат хора - предполагаме, визирайки самата себе си.

Знаем, че Лунчето се напъва за президент от години, но може вече и за премиерско кресло да се е наточила.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.