Скандал: Мария Илиева лобира за любовника си в "Гласът на България"! (СНИМКИ)

Мария Илиева е мачкала чаршафите на гласовития кандидат за победа!

https://goreshto.net/shoubiznes/skandal-mariya-ilieva-lobira-za-lyubovnika-si-v-glasat-na-balgariya-snimki/123205 Goreshto.net
Скандал: Мария Илиева лобира за любовника си в "Гласът на България"! (СНИМКИ)

Мария Илиева е мачкала чаршафите на гласовития кандидат за победа!

Поредният скандал около името на Мария Илиева избухна с пълна сила след като се разбра, че тя не само подкрепя своя стара позната, която бута до финал - говорим за Александра Борисова, но и е вкарала свой любовник в шоуто.

Става дума за Мартин Александров - рокаджията, когото Миро прибра в отбора си, под давление и молба на колежката си. Илиева настоявала Миро да пробута Мартин колкото се може по-напред в предаването, защото е "неин човек".

И как няма да е "неин" като двамата се познават отлично, да не кажем чисто анатомически... Александров се запознава с Мария още преди години, когато е част от друго предаване за таланти - Х Фактор. Тогава Марчето го забърсва по същия начин, по който "оправи" и Наско Колев в същото шоу. За разлика от Насето обаче, който тогава бе едва на невръстните 17 годинки, Мартин е по-голям и няма такава фрапантна възрастова разлика с Илиева.

Припомняме, че навремето имаше доста скандали около любовния живот на певицата, която самата Мика Стоичкова обяви за "нечист човек", след като преспа с Иво Аръков. Знаем, че Мика и Иво имаха сериозна връзка по едно време.

Самият Люси Иларионов се беше изказвал по адрес на Мария. "Абе, обича да го прави жената, ама нека да не е с участници от риалитита, щото някак не е много коректно", казваше тогава Люси.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.