Скандал! Майката на Денислава унизи жестоко Елвиса: Кой си ти, бе?! Нищо хубаво няма в теб!

Виолета и Елвиса не крият, че едва се понасят!

https://goreshto.net/shoubiznes/skandal-maykata-na-denislava-unizi-zhestoko-elvisa-koy-si-ti-be-nishto-hubavo-nyama-v-teb/121647 Goreshto.net
Скандал! Майката на Денислава унизи жестоко Елвиса: Кой си ти, бе?! Нищо хубаво няма в теб!

Виолета и Елвиса не крият, че едва се понасят!

Двамата едва се търпят и не го крият. А сега, след като финалът на "Игри на волята" вече наближава, страстите се нагорещиха още повече и Виолета се нахвърли зверски на Елвиса. Майката на скандалната Денислава Велкова не й отстъпва и не пропуска да захапе бившия на Емануела.

Не е ясно защо Вили ненавижда Мартин Николов, освен, разбира се, затова, че "опъна" щерка й и й би шута. Но вината си е на самата Денислава, която се скъса да се предлага на всеки мъж в шоуто. Минаха я и Мастагарков, както и Иван Рълев, и това е обществена тайна...

Факт е, че Виолета се опитва всячески да разкара Елвиса от предаването, а и има много поддръжници от останалите участници. Този път обаче тя не се посвени да унизи публично Мартин пред цяла България като му заяви, че той за нищо не става и реално няма какво да покаже на хората.

"Какво има да видят хората от теб, да се научат на нещо положително?! Кои са ти на теб положителните качества, защото аз такива не видях. Мисля, че нямаш такива. Жалко е, но е факт. А ако трябва да си честен, си признай, че ти самият го знаеш отлично", изсъска срещу него Виолета.

Елвиса пък я заяде с това, че все се оплаква от контузии и болежки, а не си тръгва от предаването. "Ами хайде, де, защо си още тук?! Прибирай се и да рахатясам", връща й топката Мартин.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.