СКАНДАЛ! Нона Йотова скочи на Тео Ушев: Това нещо е много зле! (съпругата на Богомил Бонев побесня)

Нона Йотова изригна срещу Тео Ушев!

https://goreshto.net/shoubiznes/skandal-nona-yotova-skochi-na-teo-ushev-tova-neshto-e-mnogo-zle-saprugata-na-bogomil-bonev-pobesnya/139435 Goreshto.net
СКАНДАЛ! Нона Йотова скочи на Тео Ушев: Това нещо е много зле! (съпругата на Богомил Бонев побесня)

Нона Йотова изригна срещу Тео Ушев!

Съпругата на бившия вътрешен министър Богомил Бонев скочи срещу Тео Ушев. Нона Йотова попиля последния, заради безумията, които отново наговори и които за енти път целят да оплюят страната ни.

Този път Тео Ушев се произнесе, че видиш ли, българското изкуство винаги е било страшно примитивно и затова Ганя не може да разбере идеята и уникалността, ако щеш, на церемонията по откриването на Олимпиадата в Париж.

Олимпиада, срещу която скочиха не само "примитивните" българи, но и хора и звезди от цял свят като един Мел Гибсън дори, а организаторите на откриването публично се извиниха на християнския свят, но това е друга тема... Нека Тео сам да се осведоми за нея.

Нона Йотова обаче не се сдържа и публично изригна като нарече Ушев "това нещо", дори незачитайки го за човешко същество.

"Не знам къде това нещо Ушев е учил история на изкуството, но трябва да си адски зле, за да кажеш, че българското изкуство е примитивно. Този чувал ли е, сигурна съм, че не е... за най-старото обработено в света злато във варненския Некропол, чувал ли е за Панагюрското съкровище?! Да не питам за кои наши прекрасни художници знае нещо и кои от тях в днешно време нарича примитивни", гневи се Нона и с право.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.