Скандал: Още две участнички изхвърлени от "Ергенът" тази вечер заради ексцесии?!

Тази вечер "Ергенът" ще се превърне в бойно поле!

https://goreshto.net/shoubiznes/skandal-oshte-dve-uchastnichki-izhvarleni-ot-ergenat-tazi-vecher-zaradi-ekscesii/54312 Goreshto.net
Скандал: Още две участнички изхвърлени от "Ергенът" тази вечер заради ексцесии?!

Тази вечер "Ергенът" ще се превърне в бойно поле!

В същинско бойно поле ще се превърне "Ергенът" тази вечер, а източници от кухнята подшушнаха, че в края на епизода не една, а цели две участнички ще бъдат изхвърлени от формата, заради сътворените ексцесии.

Уж всички обвиняваха устатата Габриела Бланко, че е причина за скандалите и раздорите между момичетата в имението, но се оказа, че не е така. Габито си тръгна още преди седмица, а дори се беше превърнала в любимка на мнозина зрители заради чувството си за хумор.

Е, Габи я няма, но сълзите ще текат като реки и то от жестоки обиди. Както вече се видя в анонса, желязната Пам Велидис най-накрая няма да издържи и ще зарони сълзи. Предполага се, че ще влезе в словесен двубой с вечно обиждащата я Елисавета и чашата й (съвсем нормално) ще прелее.

Освен Пам обаче, разплакана ще се окаже и първата любимка на Евгени Генчев. Моделът Валерия Георгиева няма да се сдържи и през сълзи ще поиска да разбере от другите и най-вече от Елена, защо толкова я мразят и постоянно я нападат...

Самата Елена си повярва доста след няколкото срещи и целувки с пианиста, но наблюдателни зрители й напомнят, че що се отнася до целувките, те първо - не са изобщо страстни и второ - почти винаги са инициирани от нея, а не от Евгени.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.