Скандал! Папи Ханс скочи на сервитьор: Заял се с гаджето му Сара!

Папи Ханс заяви, че не понася наглите типове!

https://goreshto.net/shoubiznes/skandal-papi-hans-skochi-na-servityor-zayal-se-s-gadzheto-mu-sara/127792 Goreshto.net
Скандал! Папи Ханс скочи на сервитьор: Заял се с гаджето му Сара!

Папи Ханс заяви, че не понася наглите типове!

Папи Ханс откровено призна, че може и да изглежда кротък, но се гневи често, а гневът му прилича на ураган. Това, което можело да го извади от нерви, била хорската наглост, простотия и тъпота.

"Не понасям тези, които нищо не правят, с нищо не допринасят за това животът им да е по-хубав, камо ли този на останалите, но са толкова прости и нахални, че се чудиш как може да са родени по нормален начин като теб", споделя Папи.

И дава пример за това, че не си поплюва и реагира всеки път, когато някой прекрачи границата. Последният такъв случай бил в ресторант, в който вечерял с гаджето си Сара Драгулева, а сервитьорът си позволил да се държи нагло с тях и да ги гледа надменно.

"Хайде, ако бях сам, можеше и да подмина с насмешка, но някой да ми се прави на кретен пред приятелката ми, това вече няма да го търпя. Попитах го директно какво сме му "изяли" двамата и с какво сме му накривили настроението... и му обясних, че щом той е келнер, а ние сме клиенти, то да си знае мястото и да се държи подобаващо. Така е по цял свят", вбеси се дори от спомена Папи Ханс.

След което добави, че е крайно време българите да спрат да бъдат толкова толерантни към идиотите.

Източник: Crimesbg.com

1 Коментара

Book

преди 2 месеца

Когато си нищожен,избиваш комплекс с наглост и безпочвено високомерие.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.