Скандал: Павел и Венци Венц се разделиха заради жена - Венц свалял гаджето на авера си! (СНИМКИ)

Павел Николов побеснял и се разхвърчали искри!

https://goreshto.net/shoubiznes/skandal-pavel-i-venci-venc-se-razdeliha-zaradi-zhena-venc-svalyal-gadzheto-na-avera-si-snimki/121518 Goreshto.net
Скандал: Павел и Венци Венц се разделиха заради жена - Венц свалял гаджето на авера си! (СНИМКИ)

Павел Николов побеснял и се разхвърчали искри!

Павел и Венци Венц вече няма да са двойка на музикалната сцена, това стана ясно преди няколко дни, но причината все още беше мистерия. Знаем, че двамата жънеха успехи именно заедно, а поотделно категорично няма да ги бъде, прогнозират експерти в бранша.

И точно това беше любопитното - защо са решили да си "подритнат сами здравните книжки" и да разрушат печелещ добри пари тандем. Мотивите винаги са два - или парите, или жените. Е, в случая се оказа второто - жените.

И по скоро една определена жена в лицето на Кристина Нгуен - гаджето на Павел Николов. Знаем, че Венци Венц е разделен с половинката си окончателно и явно е решил да се разтуши. Само че се е загледал не, където трябва и налазил половинката на партньора си.

Случило се в клуб, докато Венци бил пиян като мотика и се забавлявал с приятели. В компанията, разбира се, били и Павел и Кристина Нгуен. В един момент, щом Павел му изчезнал от полезрението, Венци се присламчил до красивата моделка Кристина и директно й пуснал ръка през кръстчето. Тя надала вой, а Николов, като научил, едва не пребил партньора си.

Осъзнали се и се освестили, Павел не скочил само, защото го видял, че е пиян, но дуетът им бил дотук.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.