СКАНДАЛ!! Писателка се изгаври с Илияна Раева, тя откачи: Коя си ти и какво си позволяваш?!

Илиана Раева е разгневена до състояние на бяс!

https://goreshto.net/shoubiznes/skandal-pisatelka-se-izgavri-s-iliyana-raeva-tya-otkachi-koya-si-ti-i-kakvo-si-pozvolyavash/130678 Goreshto.net
СКАНДАЛ!! Писателка се изгаври с Илияна Раева, тя откачи: Коя си ти и какво си позволяваш?!

Илиана Раева е разгневена до състояние на бяс!

Намери и тя с кого да се шегува... Говорим за младата писателка Димана Йорданова, която явно не е особено запозната с нрава на Илиана Раева и факта, че госпожата критики не търпи, а още по-малко пък шеги на неин гръб.

След шоуто "Денсинг старс" тази седмица, в което журито се беше барнало в стила на известни филми и саундтраците към тях, същата тази Димана най-откровено си каза мнението в мрежата като идеята й бе просто да разсмее приятелите си.

Тя заяви, че откакто е видяла г-жа Раева и дрескода й, тя вече не можела да се нарича "жури", а трябвало да й викат "абажури"... Коментарът на Димана Йорданова стигна до много потребители, които започнаха да го копират и разпространяват. Взеха го и медии и разбира се... стана страшно. Защото Раева го видя.

В действителност онова нещо на главата й тотално си прилича на абажур, така че няма за какво да се цупи. Съпругата на Наско Сираков очевидно се беше напънала да се прави на Уитни Хюстън от песента й към филма "Бодигард", но нерде Уитни, нерде Илиана...;

"Коя е тази и какво си позволява?! Както и всички простаци, които имат наглостта да обсъждат жена като мен", разбесняла се Раева, издават източници от кухнята на предаването.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.