Скандал! Румънеца и Енчев към Тони Стораро и синовете му: Неграмотни, прости и крадливи! (ВИЖ ТУК)

Румънеца и Енчев са наистина бесни на фамилия Стораро!

https://goreshto.net/shoubiznes/skandal-rumaneca-i-enchev-kam-toni-storaro-i-sinovete-mu-negramotni-prosti-i-kradlivi-vizh-tuk/113712 Goreshto.net
Скандал! Румънеца и Енчев към Тони Стораро и синовете му: Неграмотни, прости и крадливи! (ВИЖ ТУК)

Румънеца и Енчев са наистина бесни на фамилия Стораро!

Грандиозен скандал избухна (и няма изгледи да се тушира скоро) между Румънеца и Енчев и фамилия Стораро. Първите двама са наистина бесни и категорични, че Тони Стораро и синовете му Фики Стораро и Емрах Стораро, са ги окрали най-нагло и безцеремонно.

Става дума за може би най-големия хит на Румънеца и на Енчев - "Пипни ме тук", от който минаха много години, но няма човек, който да не знае песента и да не започне да си я припява още ако му споменат заглавието. Та именно части от това парче са откраднали за своя песен Стораро, без дори да кажат една дума на авторите.

Скандалът за авторските права е голям, а потърпевшите обясниха, че този път няма да си замълчат, защото у нас подобни низости станали ежедневие. Румънеца и Енчев са отвратени, че тяхното "пипни ме" се пее на фона на мазна чалга и някакви тлъсти чичаци да друсат огромните си шкембета.

"Вижте сега, ако въпросните бяха дошли и ни бяха просто попитали, нямаше да има проблем. Щяхме да си стиснем ръцете и ок - чудесно. Но не, те просто са си взели нещото, което им е харесало и се правят на ударени. Някакви неграмотни хора, прости, че и крадливи. Ами не може, не става така", бесни са двамата.

Разбира се, те нито веднъж не споменаха името на някой от тримата Стораро, но всички са наясно какво визират.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.