Скандал се заформи около Миро Каризмата: Лъже ли певецът, че е спрял пиенето?!

Миро Каризмата беше заподозрян в измама!

https://goreshto.net/shoubiznes/skandal-se-zaformi-okolo-miro-karizmata-lazhe-li-pevecat-che-e-spryal-pieneto/116716 Goreshto.net
Скандал се заформи около Миро Каризмата: Лъже ли певецът, че е спрял пиенето?!

Миро Каризмата беше заподозрян в измама!

Потребители в нета заподозряха в измама Миро от Каризма и буквално заформиха скандал с името му. Причината за това е въпросът наистина ли певецът е спрял да пие, или всичко е било пълна измислица, в името на доброто му име.

Поводът бе празника на Би Ти Ви за новия телевизионен сезон и фактът, че Миро се препъна и падна зверски, преди да се качи на сцената. След като се окопити и все пак излезе, сакото му беше скъсано от инцидента, а някои решиха, че той просто е бил пиян.

"Вероятно лъже, та се къса. Щото сме го виждали на живо и погледът му е един такъв - блеснал, плюс това има доста разширени пори по лицето, което е характерно за пиячите. Да, може и да е намалил количеството, за да не рискува да припадне от алкохол, но все пак не може да ни убеди, че не сръбва", коментират в нета.

Близки до Миро обаче гарантират, че той казва самата истина и че не е близвал и капчица от вече няколко години. Знаем, че Каризмата реши това след една нощ, в която буквално едва оцелял от пиене и през цялото време се молил на Бог да го спаси.

"Обещах Му, ако оцелея да не се докосна повече до спиртни напитки", разказваше навремето Миро.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.