Скандал! Сръбски водещ към Цеца Величкович в ефир: Нервна си, защото три години не си обл@давана!

Цеца Величкович едва не откъсна главата на простака!

https://goreshto.net/shoubiznes/skandal-srabski-vodesht-kam-ceca-velichkovich-v-efir-nervna-si-zashtoto-tri-godini-ne-si-obl-at-davana/121636 Goreshto.net
Скандал! Сръбски водещ към Цеца Величкович в ефир: Нервна си, защото три години не си обл@давана!

Цеца Величкович едва не откъсна главата на простака!

Пълна простащина демонстрира в ефир сръбският водещ Саша Попович. Телевизията е "Звезде Гранда", а предаването - музикално риалити, в което участват известни техни певци, включително звездата на фолка Цеца Величкович.

При едно от гласуванията, в които гостите трябва да натиснат бутон, бутонът на Цеца заяде, явно имаше някаква повреда. Тя се опита да го удари по-силно и тогава водещият си показа простотията като се изцепи пред всички, че Цеца удря нервно, защото не била обл@давана от три години...

"Всички знаем, че от три години нямаш гадже и това обяснява, че си се изнервила, но го карай по-спокойно", ухили се идиотски Саша Попович, а Цеца го стрелна с такъв поглед, че ако можеше, преспокойно щеше да отиде и да му прегризе гръкляна.

При все, че това се наказва със затвор обаче, Величкович се въздържа и само гневно го попита: "Ти пък откъде знаеш, да не ми водиш статистика?!"... И е напълно права по две причини.

Първо - подобна селяндурщина като на Попович е недопустима никъде, камо ли в ефир. И второ - знае се, че Цеца има връзка с далеч по-младия от нея Перо Антич, който е баскетболна легенда в страната.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.