Скандал в "Х Фактор": Предаването е пред изчезване, може и да го няма през есента!

https://goreshto.net/shoubiznes/skandal-v-h-faktor-predavaneto-e-pred-izchezvane-mozhe-i-da-go-nyama-prez-esenta/49916 Goreshto.net
Скандал в "Х Фактор": Предаването е пред изчезване, може и да го няма през есента!

"Х Фактор" е пред тотален крах след грандиозен скандал!

Голям скандал взриви "Х Фактор". Новият сезон на предаването може изобщо да не види бял свят, твърдят запознати източници. Причината е във взрив в отношенията между продуцента Маги Халваджиян и един от менторите Саня Армутлиева. Двамата са развалили добрия тон, с който работят заедно от 4 години насам. Скандалът е започнал след голям бум на зрителите срещу Саня. Много от хората заплашват, че ако тя продължи да бъде част от "Х Фактор", те просто няма да следят повече шоуто. Армутлиева досега е била ментор в предаването във всеки един сезон, в който Маги Халваджиян е бил продуцент. След като бе обявено, че ще бъде ментор и тази година, Фейсбук избухна. "Писна ми от тази. Нито е певица, нито разбира от музика, от какъв зор е там?!" - пише гневен форумник. Магърдич Халваджиян по принцип много се влияе от мненията в социалната мрежа и дори е способен да взима решения на базата на тях. Той го доказа преди 3 години, когато върна Мирян Костадинов в предаването само заради Фейсбук коментари. Затова и този път решил да тушира напрежението като замени Саня Армутлиева с друг, по-симпатичен за аудиторията ментор. Уви, тя не го приела никак добре. Според слуховете, Саня заплашила, че ако не бъде ментор, няма да даде договор на крайния победител в шоуто. Това е традиция от години, като именно затова Маги постоянно я слага в екипа на "Х Фактор". Досега всеки шампион е подписвал с "Вирджиния рекърдс", а като отплата Халваджиян осигуряваше тлъст 5-месечен хонорар на шефката на компанията, поставяйки я на работа в шоуто. Влошаването на отношенията между Маги и Саня обаче може да значи край на новия сезон. В момента се провеждат кастингите, които се счита, че трябва да бъдат излъчени през септември. Продуцентът се намира на кръстопът. Ако остави Саня, рискува да изгуби голяма част от рейтинга си. Ако я отстрани пък, няма какво да предложи като награда на победителя.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.