СКАНДАЛ: Жената на Кание Уест му прави френска любов публично във Венеция! (италианците бесни, наказаха ги - СНИМКИ)

Кание Уест и Бианка Чензори се наслаждават на орални ласки на лодката!

https://goreshto.net/shoubiznes/skandal-zhenata-na-kanie-uest-mu-pravi-frenska-lyubov-publichno-vav-veneciya-italiancite-besni-nakazaha-gi-snimki/115987 Goreshto.net
СКАНДАЛ: Жената на Кание Уест му прави френска любов публично във Венеция! (италианците бесни, наказаха ги - СНИМКИ)

Кание Уест и Бианка Чензори се наслаждават на орални ласки на лодката!

На моторна лодка, публично и за шок на италианците, рапърът Кание Уест и половинката му Бианка Чензори, се отдадоха на диви страсти. Бианка бе заснета (за потрес на цяла Венеция), докато бе клекнала пред рапъра и му правеше орална любов.

Той видимо се опитваше да я прикрие и дори бе сложил маска на лицето си, за да не бъде разпознат, но уви - минаващи наблизо хора от съседни лодки видели всичко и нададоха вик.

Без значение, че е известен, че е бившият мъж на Ким Кардашиян и че е "голямата работа" в рапа, Кание и Бианка бяха не просто наказани, но получиха и забрана за използване на лодки и гондоли във Венеция. Оттук насетне те вероятно няма да припарят до града, поне не и в близките няколко години.

Както сами виждате, Уест е без гащи, а Бианка му е клекнала и... мда, останалото го знае всеки... Оказа се, че на тяхната лодка, разбира се, е имало двама души, които я управляват, но те заявили, че не са гледали към двойката, а са били съсредоточени в пътя.

"Ако бях видял какво правят, незабавно щях да им направя забележка, да ги накарам да престанат и да взема необходимите мерки", заявил човекът.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.