Скандалджийката Теди Александрова призна защо от година е скарана с Илиян Тупалката!

Илиян Тупалката на практика е откривател на Тедито!

https://goreshto.net/shoubiznes/skandaldzhiykata-tedi-aleksandrova-prizna-zashto-ot-godina-e-skarana-s-iliyan-tupalkata/119616 Goreshto.net
Скандалджийката Теди Александрова призна защо от година е скарана с Илиян Тупалката!

Илиян Тупалката на практика е откривател на Тедито!

Илиян Тупалката е не само един от най-ведрите и усмихнати родни чалга певци, но и човек, с когото трудно можеш да се скараш сериозно. Има обаче една колежка, която умее да влезе във война с него, въпреки че буквално той е неин откривател.

Става дума за Теди Александрова, която се прочу като скандалджийката в поп фолка. Е, като няма кой знае какви хитове, разправиите също продават, нали?! Пък и за пиар са добри...

Преди дни Тедито надълго и нашироко обясняваше как не иска да работи повече с Диона и как двете се изпокарали заради общ проект. Днес пък призна, че и със зевзека Илиян е имала дрязги и то повече от веднъж, като двамата не си говорели в продължение на цяла година.

Александрова обаче сподели, че въпреки тези сръдни, тя обича и уважава Тупалката, който й подал ръка в началото на кариерата й. А разправиите им идвали оттам, че си приличали адски много като нрав, били инати магарета с голямо его.

"Да, много сме се карали, не сме се поглеждали, но в един момент се сдобряваме. Между нас има някаква телепатична връзка, а и Илиян е добър, много добър човек. Той не може да се сърди и все ми прощава като казва, че още съм малка, но порасна ли, ще разбера, че е бил прав", смее се Теди.

А потребители я съветват да си поукроти нрава, защото с инат и цупене далеч няма да стигне.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.