Скочиха на абитуриентката Цвети от Хелс Китчън: Неграмотността си ли празнуваш?! (ВИЖ ТУК)

Цвети от Хелс Китчън беше попиляна от потребители в нета!

https://goreshto.net/shoubiznes/skochiha-na-abiturientkata-cveti-ot-hels-kitchan-negramotnostta-si-li-praznuvash-vizh-tuk/110670 Goreshto.net
Скочиха на абитуриентката Цвети от Хелс Китчън: Неграмотността си ли празнуваш?! (ВИЖ ТУК)

Цвети от Хелс Китчън беше попиляна от потребители в нета!

Потребители в нета не я пожалиха и на абитуриентския й бал като я попитаха директно какво празнува, своята неграмотност ли?! Въпросът е насочен към чаровната иначе Цвети от Хелс Китчън, която най-сетне завърши училище и се кани да се гмурне в дълбините на реалния живот.

Дори и на бала си обаче, култовата Цветомира от Враца не пропусна да направи гаф. Знаем, че съучениците й броят от 1 до 12 всяка година, по няколко пъти в нощта на бала, буквално до втръсване. Едва ли има абитуриент, който да не знае до колко да брой, но наша Цвети подмина 12 и отброи 13...

Може би щеше да продължи и нататък, за да покаже на хората, че поне числата знае, но някой я сръчка и тя се усети. Разбира се, подмина го с усмивка и закачка, защото може и да я наричат простовата, но пък е естествена и натурална.

"Абе, момиче, петокласник знае повече по всички предмети, отколкото ти в 12-ти клас, бе! Ама роклята с перата и грима като на някоя дърта чалгарка, са на ниво, нали?!", възмутиха се в нета, но Цветито пет пари не дава.

Тя показа, че е много доволна от бала си, на който дойдоха и доста от колегите й в Хелс Китчън. А занапред кой ти мисли, вероятно първо ще се хване на работа по морето.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.