Скоро ще роди четвъртото си дете: Жаки от "Сделка или не" показа големия си корем! (СНИМКИ)

Жаси от "Сделка или не" е запазила фигурата си след три деца и едно на път!

https://goreshto.net/shoubiznes/skoro-shte-rodi-chetvartoto-si-dete-zhaki-ot-sdelka-ili-ne-pokaza-golemiya-si-korem-snimki/112764 Goreshto.net
Скоро ще роди четвъртото си дете: Жаки от "Сделка или не" показа големия си корем! (СНИМКИ)

Жаси от "Сделка или не" е запазила фигурата си след три деца и едно на път!

Три бременности, три раждания и четвърто бебе на път. Въпреки това Жаси от "Сделка или не" е успяла да запази перфектната си фигура, а някои дори я намират за твърде слаба. Как става това, дали е само ген, или си има и скъпи интервенции, не знаем. Но днес Жасмина Маджид показа снимки с доста порасналото си вече коремче.

Тя разкри, че чака четвърто дете от мъжа си Ариф Маджид, който е сириец милионер и собственик на няколко вериги за бързо хранене у нас. Парите не са му проблем, така че едно гърло в повече няма да се усети, просто къщата им ще е по-пълна и шумна.

Жасмина беше дясна ръка и асистентка на Румен Луканов в предаването му "Сделка или не" преди много години и така името й набра популярност. Говореше се, че двамата с водещия са имали любовна връзка, но това не бе потвърдено официално.

Макар да е ясно и доказано, че Луканов си е заклет женкар, не знаем дали Жаси е откликнала на мераците му. Покрай славата си тя се запознава и с бъдещия си мъж Ариф, женят се и започват да създават потомство - доста усилено, като гледаме...

В момента на Жаси и личи само корема, а иначе е все така стройна и фина като преди бременността.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.