Слаба работа: Графа пя пред почти празен стадион! (от 50 000 места, заети бяха около 14 000)

Глафа имаше големи амбиции за концерта си!

https://goreshto.net/shoubiznes/slaba-rabota-grafa-pya-pred-pochti-prazen-stadion-ot-50-000-mesta-zaeti-byaha-okolo-14-000/117631 Goreshto.net
Слаба работа: Графа пя пред почти празен стадион! (от 50 000 места, заети бяха около 14 000)

Глафа имаше големи амбиции за концерта си!

"Слаба ракия" се оказа широко рекламираният концерт на Влади Ампов - Графа, който се състоя в последния септемврийски ден на стадион "Васил Левски". От общо 50 000 места на стадиона, Графа успя да напълни едва около 14 000, което е наистина "мижав интерес".

Мнозина се чудеха на акъла му още преди събитието, как му хрумна изобщо тази идея - самостоятелен концерт на стадион с подобни размери?! Графа би трябвало да има реална преценка за себе си и силите си, за да не се сравнява със Слави Трифонов, който, заедно с Ку-ку бенд, буквално взриви "Васил Левски" навремето - нямаше къде и карфица да хвърлиш.

Но Графа не е Слави, не е и някоя световна звезда, които също са изнасяли концертите си на този стадион. Явно амбицията на певеца дойде малко пресилена, но това ще му е за урок. Следващия път сме убедени, че ще си наеме "Арена Армеец", която му е точно по мярка - там капацитетът е около 20 000 души.

При все, че всички телевизии, радиа, билборди, социални мрежи и какво ли още не, бълваха реклами за концерта му, това си е малко резил. А и билетите не бяха скъпи - можеше да се закупят на цени от 30 лева, а най-най-скъпите бяха по 120 лева.

Източник: Хотнюз.бг

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.