Сладурана: Софка изкърти с поздрав за рождения ден на Лоренцо! (ВИЖ ТУК)

Софи Маринова е ненадмината фурия!

https://goreshto.net/shoubiznes/sladurana-sofka-izkarti-s-pozdrav-za-rozhdeniya-den-na-lorenco-vizh-tuk/140182 Goreshto.net
Сладурана: Софка изкърти с поздрав за рождения ден на Лоренцо! (ВИЖ ТУК)

Софи Маринова е ненадмината фурия!

Абе, няма втора като Софи Маринова и това е. Чарът на ромската перла е безспорен и се дължи на нейната тотална непринуденост. Софчето е напълно естествена, където и с когото да се намира, не се прави на много умна и компетентна... просто си е тя. А феновете й се множат именно, заради това.

Днес синът й Лоренцо има рожден ден, а певицата го поздрави в типично своя си стил, с което разсмя, но и умили мрежата.

Маринова първо се разпя, снимайки видеото в колата си, а после занарежда пожеланията си към Лоренцо. "Честит празник на моя син, на моята рожба Лоренцо! Жив да си ми и здрав и още много години да ме радваш с хубави работи. Каквото искаш и ти е на сърце, да ти е в ръце и каквото искаш, да ти се сбъдне. Честито, рожбата на мама и си празнувай, твой си е празникът", завърши Софчето с усмивка.

Както се предполага, тя е на морето, където има поредица от участия, а синът й си е останал в столицата. Не е ясно още къде и с кого ще празнува Лоренцо, но знаем с кого би искал - с гаджето си Катерина, с която обаче се разбра, че са скъсали наскоро.

"Той много иска пак да се съберат, защото я обича и страда. Дано да му се сбъдне на рождения ден!", пожелават му познати.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.