Слънчака полудя: Звездата Никос Вертис се появи неочаквано в ресторант! (СНИМКИ)

Никос Вертис беше засечен в ресторант на Слънчака!

https://goreshto.net/shoubiznes/slanchaka-poludya-zvezdata-nikos-vertis-se-poyavi-neochakvano-v-restorant-snimki/114131 Goreshto.net
Слънчака полудя: Звездата Никос Вертис се появи неочаквано в ресторант! (СНИМКИ)

Никос Вертис беше засечен в ресторант на Слънчака!

Туристи и посетители на Слънчев бряг откачиха - буквално. Там, съвсем неочаквано от никого, се появи не кой да е, а голямата звезда Никос Вертис. Хитът му "Сагапао" се върти рекордно и разби всички класации, а само ден след появата му на Слънчака, той има концерт в Бургас.

Съвсем като редови турист, Вертис седна със свои хора в един от ресторантите в курорта, където си поръчаха нещо леко за хапване и за пиене - самият той не е от пиячите, а и беше обедно време.

Миг по-късно, след като групата се настани на масата, се чуха викове - очевидно го бяха разпознали. После е ясно - снимки, селфита, автографи... горкият човек едва смогна да се нахрани.

Впечатлението, което певецът остави у хората обаче, е на съвсем нормален, естествен и непринуден мъж, нищо общо със звезда. Той се е държал мило и възпитано с всеки, който се е доближил до него, а усмивката му била заразителна.

"Да го видят нашите чалгари и други певачки и певци, за да разберат как се държат наистина големите хора и звезди. Нула надувки, нула преструвки, просто готин човек. Но то и по това си личи кой е наистина голям. Тези, които се правят, са тъпи и кухи еднодневки", коментират щастливци, зърнали Никос Вертис.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.