Славата от "Денсинг старс" й хареса и... Мила Роберт си показа зърното! (СНИМКИ)

Мила Роберт знае какво "продава" и как да си вдига рейтинга!

https://goreshto.net/shoubiznes/slavata-ot-densing-stars-y-haresa-i-mila-robert-si-pokaza-zarnoto-snimki/135633 Goreshto.net
Славата от "Денсинг старс" й хареса и... Мила Роберт си показа зърното! (СНИМКИ)

Мила Роберт знае какво "продава" и как да си вдига рейтинга!

Мила Роберт е достойна наследница на Ваня Щерева. Последната отлично знае как да пробива и да й се чува името, а ето, че и щерка й не пада по-долу. Мила отдавна се изявява като певица, но ако трябва да сме честни, парчетата й не са кой знае какви велики хитове.

Истинската й слава дойде по време на участието й в Денсинг старс, където показа наистина завиден талант, какъвто мнозина не очакваха. Е да, Мила не се класира на финала, но никой не очакваше и такова добро представяне от нея.

От предаването обаче мина време и "чудото за три дни" свърши. За да си върне лайковете, последователите и интереса им, Роберт се реши на нещо супер дръзко. Показа си зърното.

Ами да, наясно сме, че трите С-та "продават" и това са спорт, скандал и секс, а Мила заложи на третото. Тя се пусна на снимка от музикален фестивал в Барселона, където изглежда видимо доволна. Доволни останаха и нейните фенове от мъжки пол, макар че не успяха да видят нещата докрай, но фантазията работи...

Засега не е ясно дали Мила Роберт има сериозно гадже, както и самата Ваня Щерева. Знаем, че писателката си пада по далеч по-млади от нея мъже, а последната й връзка бе с шокиращата разлика във възрастта от цели 25 години в нейна полза.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.