След 60 кила надолу! Геро: Вече няма да съм Санчо Панса, а коцкар и любовник!

Ще ревнува ли жената на Геро?!

https://goreshto.net/shoubiznes/sled-60-kila-nadolu-gero-veche-nyama-da-sam-sancho-pansa-a-kockar-i-lyubovnik/144100 Goreshto.net
След 60 кила надолу! Геро: Вече няма да съм Санчо Панса, а коцкар и любовник!

Ще ревнува ли жената на Геро?!

Ще ревнува ли жената на Герасим Георгиев - Геро, след като половинката й успя за нула време да свали рекордните 60 кила?! Защо да ревнува ли - ами, защото вече на няколко пъти мъжът й се майтапи в ефир, че е приключил с ролите на Санчо Панса и дебелият във филма, и ще преминава на тези на коцкар и велик любовник.

"Така де - половин живот играя мечка, нека сега малко и аз - любов, цуни-гуни, туй-онуй", смее се Герасим. Разбира се, половинката му е напълно спокойна, защото за разлика от други свои колеги, Геро се е доказал като верен мъж.

Е, да стискаме палци и да си остане такъв, че както се е вталил, пък и изрусил... Всъщност според много потребители, Геро е изглеждал в пъти по-добре преди, когато беше по-пълен. И е нормално, защото след такова яростно сваляне на кила, кожата по цялото тяло и лицето неминуемо увисва. Трябва й доста време и подходящи добавки с колаген, за да се съвземе.

Герасим Георгиев се подложи на операция за отслабване, но не го направи от суета, а за здравето си, защото от наднорменото тегло му се появили проблеми като диабет, високо кръвно и други. А сега твърди, че се чувства прекрасно.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.