След часове: Мария и Миро заедно в ресторанта на шеф Ангелов!

Мария и Миро Дзвера са били поканени като ВИП-гости!

https://goreshto.net/shoubiznes/sled-chasove-mariya-i-miro-zaedno-v-restoranta-na-shef-angelov/54201 Goreshto.net
След часове: Мария и Миро заедно в ресторанта на шеф Ангелов!

Мария и Миро Дзвера са били поканени като ВИП-гости!

На Мария вероятно ще й призлее и ще си изключи телевизора за следващия епизод на Хелс Китчън, само след броени часове. Защото това, което ще види в ресторанта на шеф Ангелов, няма да й хареса. А именно - певицата ще види себе си и доскорошния си любим Мирослав Соколов като ВИП-гости на предаването.

Кадрите с двойката е ясно, че са заснети отдавна, защото форматът се излъчва на запис. А от телевизията категорично потвърдиха, че ще ги покажат на зрителите и няма да ги изрежат от епизода, защото не е редно, а и никой не е отправял изрично настояване за това.

Миро и Мара Отварачката отиват да хапнат при Виктор Ангелов и учениците му, както много други популярни личности през сезоните. Напоследък обаче предаването нещо залитна по чалгарките, тъй като преди Мария, там папкаха Емануела, а след нея и Диона.

Зрителите тъкмо ревнаха срещу тази реклама на чалгарията, но сега са доволни, че ще могат да наблюдават отношенията между Мария и мъжа й, поне за няколко минути.

Както знаем, певицата вече си смени фамилията с моминската си, изтри всички общи снимки със Солоков и подаде молба за развод. Това бе поредният бой, който е понесла от него, но този път нещата са били далеч по-тежки, съобщават източници от полицията.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.