След десетилетия на борба: Катя от Ритон се сдоби с мечтаното тяло! (ВИЖ ТУК)

Катя от Ритон винаги е била на диети и режими!

https://goreshto.net/shoubiznes/sled-desetiletiya-na-borba-katya-ot-riton-se-sdobi-s-mechtanoto-tyalo-vizh-tuk/111048 Goreshto.net
След десетилетия на борба: Катя от Ритон се сдоби с мечтаното тяло! (ВИЖ ТУК)

Катя от Ритон винаги е била на диети и режими!

Сигурни сме, че и самата тя не помни времето, когато е можела спокойно да се наслади на храната и да яде всичко, което й се прииска. Е, малко са такива късметлийки като една от тях е синоптичката Никол Станкулова, но Катя от Ритон определено не прилича на нея.

Любимката на родната естрада от десетилетия е я на диета, я на режим, я на чист глад. И въпреки това никога не е била в графата "слабо гадже". Може би визуално това се дължи на големите й природни дадености, сиреч "балкони", които пък са повод за завист на много жени и блян за още повече мъже.

Този път обаче, преди старта на лятното им турне "Приказката продължава", Катя Михайлова най-после се сдобила с мечтаната фигура. Това издаде самият Здравко Желязков като с леко разочарование допълни, че при нея нещата се получили далеч по-добре.

"Всеки път преди голям концерт или пък турне, двамата се захващаме със здрави диети. Стриктни сме и ги спазваме, но този път Катето определено има по-голям и очевиден успех, докато аз леко кретам след нея. Надяваме се обаче, че най-важното ще се случи, а то е да зарадваме пълни театри и кина с песните си", казва Здравко от Ритон.

А кой знае, може пък после да благоволят и да разкрият точния режим, на който са се подложили.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.