След изцепката с Тити, Тото го "яде голям": Свалиха му канала, а сега отказват и участията му! (ВИЖ ТУК)

Тото от Скандау определено си навлече огромни проблеми с това видео!

https://goreshto.net/shoubiznes/sled-izcepkata-s-titi-toto-go-yade-golyam-svaliha-mu-kanala-a-sega-otkazvat-i-uchastiyata-mu-vizh-tuk/114265 Goreshto.net
След изцепката с Тити, Тото го "яде голям": Свалиха му канала, а сега отказват и участията му! (ВИЖ ТУК)

Тото от Скандау определено си навлече огромни проблеми с това видео!

"Голям го яде", както се казва на жаргон, Тото от СкандаУ. Ама толкова "голям", че още се чуди откъде му е дошло и докъде ще стигне цялата тази работа. Да, всички знаем за скандала, който предизвика видеото му с Тити Папазов. Ревящият Титко, който този път, ухилен до уши, разказваше как остригал като овца момиче на 19 години - негово бившо гадже.

А Тото пострада и го отнесе затова, че като водещ на подкаста си, не скастри Тити, а се смееше с него и едва ли не му ръкопляскаше на глупостите. Въпреки че случката се е разиграла в младежките години на Тити, това е насилие, а сега, след случая с Дебора, обществото няма и грам толерантност към подобни неща.

Не знаем какви са последиците за Тити, но за Тото са наистина страшни. След като свалиха целия му канал от Тубата, сега той е отритнат и от свой предварително договорени участия.

Известен хотел във Велинград официално обяви, че отменя участието на Тото, за което вече са продадени местата и са направени резервации. Хотелът съобщи, че ще върнат парите на хората, но Тото няма да се появи при тях.

Очаква се и другите му участия, или поне повечето от тях, да отпаднат, което ще доведе до сериозна финансова криза в семейството на изпълнителя. Припомняме, че освен женен мъж, той е и баща на две деца, които трябва да издържа.

1 Коментара

Тито

преди 8 месеца

Сега ще му се наложи да си намери работа!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.