След като Евгени Генчев я натири разревана, ергенка се "пусна" на пияни мъже! (ВИЖ ТУК)

Тя беше от първите изгонени от "Ергенът"!

https://goreshto.net/shoubiznes/sled-kato-evgeni-genchev-ya-natiri-razrevana-ergenka-se-pusna-na-piyani-mazhe-vizh-tuk/114307 Goreshto.net
След като Евгени Генчев я натири разревана, ергенка се "пусна" на пияни мъже! (ВИЖ ТУК)

Тя беше от първите изгонени от "Ергенът"!

Тя беше натирена от Евгени Генчев още при второто раздаване на розите в имението на "Ергенът". Макар да се имаше за хубава, за умна и перспективна, Вероника не получи роза още в началото и това я разби. Тя напусна Бодрум със сълзи в очите, а сега шашна всички с това, което избра да работи.

Оказа се, че Вероника, казано вкратце, изпълнява желанията на пияни мъже. Е, не бързайте да мислите най-долните неща, де! Жената просто се цани на работа в популярна чалга кабеларка, където работи в предаване за музикални поздрави.

Както знаем, там пишат и директно звънят в ефир предимно порядъчно подпийнали бабанки и мераклии, от чиито "желания" и тя самата не може да се отърве, но... рисковете на професията.

Все пак работата в чалгарската телевизия е крачка нагоре в развитието на Веро, която преди е била танцьорка в един от нощните клубове. Тя направи зрелищен шпагат пред Евгени Генчев, но май го изгуби именно с това - с професията си.

Знаем, че пианистът не е на ниво селски бек и твърдо не иска до себе си жена, която се подвизава в подобни среди. Вероника е напъвала и за Мис Плеймейт, но и там не й се е получило. Днес тя е на 35 години и едва ли ще бъде допускана вече на подобни конкурси.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.