След като обявиха ареста на Георги за незаконен: Дебора се разхвърли в мрежата, дума не обели по темата! (СНИМКИ)

Дебора Михайлова не обели и дума за заявеното от съда относно Георги!

https://goreshto.net/shoubiznes/sled-kato-obyaviha-aresta-na-georgi-za-nezakonen-debora-se-razhvarli-v-mrezhata-duma-ne-obeli-po-temata-snimki/135398 Goreshto.net
След като обявиха ареста на Георги за незаконен: Дебора се разхвърли в мрежата, дума не обели по темата! (СНИМКИ)

Дебора Михайлова не обели и дума за заявеното от съда относно Георги!

Както знаем, преди дни съдът потресе всички, обявявайки ареста на Георги Георгиев от Стара Загора за незаконен. Да, същият Георги, който наряза жестоко едно момиче и обръсна главата му почти до кокал. И заради когото цяла България се вдигна на протести. Но сега излезе, че доказателства твърди нямало и че затова не е било редно да го арестуват. Найс, а?!

Хората в мрежата изригнаха, онези, които бяха по протестите също, а самата жертва в лицето на Дебора Михайлова дума не обели. И не само не каза нищо по казуса, но и се пусна в мрежата ухилена и разсъблечена.

Вярно, че е лято, но мнозина сметнаха действията й за меко казано странни и алогични. Дебора видимо се прави на изкусителка и то само ден след като съдът се произнесе по този начин за насилника й.

"Тя добре ли е?! Очаквахме да протестира, да излезе напред и да си каже мнението, такова поне трябва да има, нали?! Защо бяха всички тези протести на хората, за да се прави на Лолитка ли?! Влезе и тя в чалгата и забрави всичко. А може и това да й е била идеята", коментират потресени потребители.

Реално да, Дебора вече направи едно парче, влезе и в дует с Лидия, и сякаш забрави за наказанието, което трябва да понесе нападателят й. Тя призна, че е била много влюбена в него, но той злоупотребявал с чувствата й и я е нападал и преди, но не така брутално.

Всички чакат Дебора да направи изявление по казуса, а после да се снима по шортички.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.