След като я натири: Милица сипе огън и жупел по „Ергенът“

https://goreshto.net/shoubiznes/sled-kato-ya-natiri-milica-sipe-ogan-i-zhupel-po-ergenat/53256 Goreshto.net
След като я натири: Милица сипе огън и жупел по „Ергенът“

И вечно плачещата Милица бе натирена от „Ергенът“, но драмата не приключи с това

Скърбящата девица обаче определено ще липсва на зрителите. Не заради друго, а защото правеше шоу и предаването без нея ще е някак скучновато, коментират в мрежата.

Милица Гацева получи червен картон от пианиста Евгени Генчев, но не се примири с това.

Очевидно музикантът нямаше слабост към нея, а какво да говорим за химия. Каквато имаше само във фантазиите на Милица. Тя не одобри никоя от момите, които се доближаваха до Евгени и избухваше в сълзи или се цупеше, ако той им обръщаше внимание. Заради което й поведение той намери начин да я изрита. И то доста дипломатично.

Само че Милица Гацева от Бобов дол твърде лично приела изгонването си от шоуто, като вместо да се примири, изпаднала в истерия и надавала кански ревове. За да я успокоят, от продукцията й дали успокоителни хапчета, довериха от кухнята на шоуто.

След като им минало действието обаче, тя подкарала старата си песен-не спряла да нарежда и пустосва. Каканижела, че Евгени бил „смотан и не виждал повече от носа си“, коя мома естойностна

„Той ще съжалява за всичко, което ми причини, ама ще види. Защото аз ще намеря любовта, а той ще види кон боб яде ли“, нареждала наранената Милица.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.