След няколко чашки на бала: Крисия събра очите на всички, изскочиха й моцарелите! (СНИМКИ)

Крисия Тодорова се забавлява като за последно!

https://goreshto.net/shoubiznes/sled-nyakolko-chashki-na-bala-krisiya-sabra-ochite-na-vsichki-izskochiha-y-mocarelite-snimki/112685 Goreshto.net
След няколко чашки на бала: Крисия събра очите на всички, изскочиха й моцарелите! (СНИМКИ)

Крисия Тодорова се забавлява като за последно!

Като за последно се раздаде на бала си порасналото дете-чудо Крисия Тодорова. И това не е преувеличение, а нещо, което самата тя призна с усмивка. "Разбих го училището!", написа Крисия в нета, където постна и фотоси от самата вечер в ресторанта.

Всички я видяхме на отиване към бала, където възседна як мотор, а самата тя бе с модерна рокерска визия. Крисия заложи на прозрачен панталон от дантела, както и на супер изрязан топ, от който, след няколко чашки и бурни танци, почти й изскочиха моцарелите.

Мнозина се ококориха от пищните балкони на иначе слабичкото и крехко девойче, но тя ги увери, че само така им се струва и ефектът се дължи на самото бюстие, което е с повдигащ и увеличаващ обема чалъм.

"Не, не съм си слагала и няма да си слагам силикон, така че моля да спрете с глупостите. Харесвам се такава, каквато ме е направила природата и не смятам, че има защо да се тунинговам", казва за пореден път Крисия. А близките й допълниха, че тя няма и хиалурон в устните, защото са й плътни по рождение.

"Подсилвам ги само с малко гланц или с червило и това е. Нямам против естетичните намеси, но само ако човек има реална необходимост от това", коментира певицата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.