След раздялата с Валерия: Вижте в какво се превърна Евгени Генчев - мачо и половина! (ето с кого и как се показа - СНИМКИ)

Евгени Генчев го е ударил на живот след Валерия Георгиева!

https://goreshto.net/shoubiznes/sled-razdyalata-s-valeriya-vizhte-v-kakvo-se-prevarna-evgeni-genchev-macho-i-polovina-eto-s-kogo-i-kak-se-pokaza-snimki/143741 Goreshto.net
След раздялата с Валерия: Вижте в какво се превърна Евгени Генчев - мачо и половина! (ето с кого и как се показа - СНИМКИ)

Евгени Генчев го е ударил на живот след Валерия Георгиева!

След като новината за раздялата им стана факт, Евгени Генчев събра очите на последователите си. В такава светлина не го бяхме виждали, но явно момчето едва сега започва.

За малко предистория ще кажем, че самата Валерия най-после публично призна, че не е влязла в "Ергенът" за любов, а за да популяризира мисията си с кучетата и здравословното веганско хранене. На практика тя разкри, че с Генчо не само няма да се женят, но и не са заедно. Е, виждат се понякога, но дотам.

А ето, че и пианистът май осмисли приоритетите си и реши да му отпусне края. Генчев смая с визия на истински мачо - разрошен, разгърден, показал буйно окосмение по гърдите - сигурни сме, че не са му липсвали кандидатки тази вечер.

Още по-неочаквана обаче е компанията му - той е заедно с Азис и Филип Буков. Тримцата яко са се разлигавили и се бъзикат, че са на парти с Пи Диди, на което дегустирали... олио. Разбира се, идеята идва от скорошния скандал с рапъра в Щатите, обвинен в насилие и сексуален трафик.

Да се върнем обаче обратно на Генчо, който наистина ни събра очите. Промяната в стайлинга и имиджа му е рязка, а?!

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.