След скандал с Цветин: Камелия показа киселата си физиономия и призна, че...

Камелия и Цветин се обичат, но и се карат!

https://goreshto.net/shoubiznes/sled-skandal-s-cvetin-kameliya-pokaza-kiselata-si-fizionomiya-i-prizna-che/130942 Goreshto.net
След скандал с Цветин: Камелия показа киселата си физиономия и призна, че...

Камелия и Цветин се обичат, но и се карат!

Десетилетия са заедно и неразделни Камелия и Цветин. Двамата живеят и дори работят заедно като знаем, че той е неин озвучител. Да, любовта им е голяма и все още е жива, въпреки разликата в годините и фактът, че Ками е доста по-възрастна от него, но... като всяка нормална двойка и те имат своите проблеми и скандали.

Особено сега, когато вече не са двама, а трима и синът им Баян расте като гъбка, стресът явно им идва в повечко и препирните зачестяват. Една от тях е била и причината Камелия да се пусне за сефте в нета в кофти настроение, че и да си го признае.

"Вие как сте, защото на мен ми е едно такова никакво", написа певицата над фотото си, на което е направила нацупена и недоволна физиономия. Със сигурност времето навън не е причината за това, тъй като е пролет, слънцето грее, цветята цъфтят...

Близки до Камелия и Цветин разкриха, че тя се е щракнала след поредната препирня с мъжа си, но са убедени, че това не е нещо сериозно и че двамата скоро ще се сдобрят.

"Те винаги са така. Виждали сме ги да се карат като куче и котка, и вярвайте, крясъците им са наистина внушителни, но всеки път успяват да се кротнат и да се помирят. А после пак се обичат", смеят се източниците.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.