След скандала: Кали "клекна" пред Глория в национален ефир! (ВИЖ ТУК)

Кали се извини тържествено на колежката си!

https://goreshto.net/shoubiznes/sled-skandala-kali-klekna-pred-gloriya-v-nacionalen-efir-vizh-tuk/117617 Goreshto.net
След скандала: Кали "клекна" пред Глория в национален ефир! (ВИЖ ТУК)

Кали се извини тържествено на колежката си!

Вероятно мнозина помнят скандала, който предизвика Кали в гостуването си при Тото преди време. В подкаста му тя се изцепи, че примата на чалгата - Глория има много албуми, но хитове няма.

Всичко тръгна оттам, че рапърът Йонислав Йотов ехидно подметна как Гло имала 22 албума, но той не знае и един хит от тях. "Какво ли е да си с 22 албума и нито един хит?!", засмя се Тото. А Кали допълни: "Е, някой хора ще ти кажат, че е пълна с хитове"...

Това предизвика бурен отзвук сред феновете на Глория, които попиляха Кали затова, че не можела да стъпи и на малкото пръстче на любимката им. Самата Глория запази мълчание по темата и просто изчакваше.

И ето, че търпението й бе възнаградено, защото Кали реши да й иска прошка - в национален ефир при това. В "На кафе" тя се извини тържествено на Глория и на почитателите й, ако ги е обидила без да иска. Явно се е стреснала от отзвука, който скандалът би имал върху нея самата.

"Преди време ние с Глория бяхме дори приятелки, така че аз много я харесвам. Колкото до подкаста на Тото, не аз започнах този разговор и не я нападнах, но и не я защитих", призна си Кали.

Източник: БГновини8

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.