След скандала: Мъжете бягат като попарени от Диана Димитрова, тя си остана с котката! (СНИМКИ)

Разбираемо повечето мъже не са с добро мнение за актрисата!

https://goreshto.net/shoubiznes/sled-skandala-mazhete-byagat-kato-popareni-ot-diana-dimitrova-tya-si-ostana-s-kotkata-snimki/113021 Goreshto.net
След скандала: Мъжете бягат като попарени от Диана Димитрова, тя си остана с котката! (СНИМКИ)

Разбираемо повечето мъже не са с добро мнение за актрисата!

Скандалът между Диана Димитрова и колегата й - Юлиан Вергов не направи друго, освен да гарантира за дълго време "тишината в спалнята" на актрисата. Че Вергов бе оневинен и защитен от целия екип на "Откраднат живот" отдавна е ясно. Ясно е и че Димитрова не се спира, а продължава да се бори срещу него в съда.

Това обаче изигра лоша шега на иначе симпатичната актриса и художничка. Забелязали злобния й и отмъстителен нрав, много мъже бягали от нея като попарени и не искали да чуят за някакви отношения, да не би след това и на тях да им "спретне" нещо.

"Никой не казва, че насилието на мъж над жена е правилно. Разбира се, че не и разбира се, че такива мъже трябва да са в затвора. Там им е мястото. Но Вергов доказано бе невинен, няма как да не излезе нито едно доказателство. Тя обаче пак напъва... И още нещо - тази жена не търпи нито критика, нито друго мнение. Това е присъщо само на крайно егоцентрични хора, с които не ти трябва да се занимаваш", коментират представители на силния пол.

Е, явно Димитрова наистина още няма мъж до себе си, затова показа най-любимото си нещо, с което съжителства - нейната котка сиамка. Вярно, че котето е хубаво, но и най-вече е мълчаливо, така че няма риск да каже нещо "неправилно" на стопанката си и тя да го изрита.

А дали и кой ще бъде смелчагата, който ще се свърже с нея, ще видим...

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.