След сума години без мъж: Рени проговори за тайна връзка! (ВИЖ ТУК)

След Борис Пилософ певицата Рени не е имала сериозни отношения!

https://goreshto.net/shoubiznes/sled-suma-godini-bez-mazh-reni-progovori-za-tayna-vrazka-vizh-tuk/139078 Goreshto.net
След сума години без мъж: Рени проговори за тайна връзка! (ВИЖ ТУК)

След Борис Пилософ певицата Рени не е имала сериозни отношения!

Много години минаха, в които певицата от зората на чалгата - Рени стои сама. Тя реално няма мъж от раздялата с бащата на децата си Борис Пилософ, който й стъжни живота, сложи й чувал с рога и я заряза.

Разбира се, не казваме, че оттогава Рени не е била с мъж в леглото, но не е имала наистина сериозни отношения и любов, която да си струва да обяви пред всички и която да продължи повече от няколко седмици или месеци...

Днес в ефир тя заговори за връзките и по-точно за тайните такива, които били завладяващи, защото в тях имало огън и силна тръпка. "Много мои познати са в такива връзки и от тях знам, че наистина са пламенни, горещи. В мига, в който връзката спре да бъде тайна и стане явна обаче, всичко угасва и се разпада. А не бива да е така, трябва тази тръпка да се поддържа постоянно, защото човек не може да скача от един на друг "таен" партньор", разсъждава Рени.

Тя твърди, че няма промяна в живота си - въпрос, зададен й заради цвета на косата, от блондинка вече е брюнетка. "Просто исках чисто визуална промяна и когато стилистът ми предложи, се замислих и приех. Добре е от време на време да експериментираме, да бъдем различни, поне във визията, ако не в начина си на живот и битието", казва Рени.

А дали до нея вече има мъж, това още пази в тайна.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.