След толкова чакане на бебето, Камелия шокира: Няма да спирам работа, нищо не се променя!

Кой ще гледа детето на Камелия и Цветин, когато те са постоянно по участия?!

https://goreshto.net/shoubiznes/sled-tolkova-chakane-na-bebeto-kameliya-shokira-nyama-da-spiram-rabota-nishto-ne-se-promenya/94648 Goreshto.net
След толкова чакане на бебето, Камелия шокира: Няма да спирам работа, нищо не се променя!

Кой ще гледа детето на Камелия и Цветин, когато те са постоянно по участия?!

Да жадуваш за бебе години наред, да не можеш да го износиш и когато най-после се сдобиеш с такова (без значение, че не си го родил), да заявиш, че нищо в живота ти няма да се промени... това е меко казано странно.

Но такова е решението на Камелия и нейния Цветин, който уклончиво заяви, че певицата няма намерение да си променя работния график и ще продължи така, както и преди. При все, че Цветин е неин озвучител и двамата работят заедно, като участията им са през вечер, интересно е кой ще се грижи за бебето, което е новородено.

Странно е отношението на двамата, както е и странен фактът, че все още не издават нищо - нито името на детето си, нито дори пола му. "Това е абсурдно! Уж много се радваха, уж това-онова, е сега - нищо нямало да се променя. Самият факт, че имаш това човече в дома си, променя всичко. Едва ли Ками не го осъзнава, особено на нейните 52 години. А ако не го осъзнава, толкова по-зле за нея", коментират потребители в нета.

Явно Камелия и Цветин още се крият и отказват коментари за бебето, защото знаят, че ще бъдат зачекнати по най-важната тема - кой е родил детето, осиновено ли е то, или е от сурогатна украинска майка.

В нито един от начините да станеш родител няма нишо лошо, но може би е нужно време на певицата, за да го осъзнае и да спре да се сърди на хората затова, че не вярват, че сама го е родила. Как да го роди, като не е била бременна?!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.