Смазана е: Голямата любов на Гери-Никол заби зверска красавица! (ето с коя е Дани Илиев - СНИМКИ)

Гери-Никол беше луда по Дани Илиев, който я заряза безцеремонно!

https://goreshto.net/shoubiznes/smazana-e-golyamata-lyubov-na-geri-nikol-zabi-zverska-krasavica-eto-s-koya-e-dani-iliev-snimki/132058 Goreshto.net
Смазана е: Голямата любов на Гери-Никол заби зверска красавица! (ето с коя е Дани Илиев - СНИМКИ)

Гери-Никол беше луда по Дани Илиев, който я заряза безцеремонно!

Ако е имало мъж, по който лигавата богаташка щерка Гери-Никол да полудее, то това е само и единствено ММА боецът Дани Илиев. Варненката не криеше чувствата си към него и бе направо разбита, когато той я заряза ей така, като употребена вещ, за да се хване с друга...

Гери се опита да го нарани като забърса колегата му Стоян Копривленски, но Дани си го... премести. Илиев неведнъж е споделял, че с Гери му е било интересно съвсем за кратко време, а после му е дотегнала адски с непрекъснатите си лиготии и откровена простотия.

Близки до певицата с разпаднала се кариера обаче хвърлиха бомбата днес като разкриха, че Гери-Никол е едновременно бясна и съсипана, разбирайки с коя мадама е от месеци бившият й.

Стойте да не паднете и вижте мацката - това е невероятната красавица д-р Рима Соми, която е не само хубава, но и умна. Тя е лекар, специалист по дентална и естетична медицина, и е сред най-популярните у нас.

"Такава мадама не се вижда често по нашите ширини, егати парчето е! А това късокракото и дебелогъзо нещо от Варна не може да й стъпи на нокътчето на малкия пръст. Герито място не си намира, откакто разбра, че Дани е откачил от любов по Рима", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.