Смешница: Венцислава Тафкова лъже с менте бижута, стрували уж 55 000 лева!

Венцислава Тафкова не спира да се излага!

https://goreshto.net/shoubiznes/smeshnica-vencislava-tafkova-lazhe-s-mente-bizhuta-struvali-uzh-55-000-leva/131871 Goreshto.net
Смешница: Венцислава Тафкова лъже с менте бижута, стрували уж 55 000 лева!

Венцислава Тафкова не спира да се излага!

Не спира да се излага миската Венцислава Тафкова и го прави все по-ударно и ентусиазирано. Пловдивчанката, драпаща за софийско гражданство, сън се спи, за да се чуди каква лъжа да измисли за мрежите.

Е, този път тя надмина самата себе си като се показа от фитнеса с бижута, уж струващи цяло състояние. Както знаем, Венцито киха от бащините пари на определен сайт, който да й прави реклама. Сега се написа, че видиш ли, гривничките, които си е турила на ръката, били на Картие и стрували общо 55 бона. Стой, та гледай...

Разбира се, хора от обкръжението й моментално прихнаха в смях и разкриха, че с въпросните "баровски бижута" може да се сдобие и леля Пенка от Овча купел, защото са чисто и просто ментета, имитация на оригиналните.

"Колко трябва да си тъп, за да повярваш, че тая куха лейка носи гривнички за тези пари?! Че тя да не е щерка на Илън Мъск или на Кирил Домусчиев най-малкото... Смешно и жалко е, че се опитва да блесне с подобен резил, но като не може с друго, какво да прави, милата", смеят се източниците.

А иначе положението в интимен план на Тафкова си е все същото - така и не се е намерил мъж, който да я поиска за повече от един-два пъти и който да види в нея шанс за сериозна връзка.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.